LähiTapiola Rahoitus on ajoneuvojen osamaksu- ja leasingrahoitukseen erikoistunut yhtiö. Toimimme yhteistyössä auto- ja koneliikkeiden sekä maahantuojien kanssa.

 

Osamaksurahoitus

Osamaksurahoitus sopii niin yrityksille kuin kuluttajillekin ja se soveltuu uusien ja käytettyjen ajoneuvojen ja työkoneiden rahoitukseen.

Osamaksurahoitus on vakuudellinen ja turvallinen rahoitusmuoto, jossa ostettava ajoneuvo toimii rahoituksen vakuutena. Rahoituksen ajan ajoneuvo on rekisteröitynä LähiTapiola Rahoituksen omistukseen ja asiakas saa omistusoikeuden ajoneuvoon, kun sopimus tulee maksettua loppuun. Osamaksusopimus on joustava rahoitusmuoto, jossa  asiakas voi pyytää lyhennysvapaita kuukausia, muuttaa maksusuunnitelmaa, maksaa ylimääräisiä lyhennyksiä tai jopa maksaa sopimuksen kokonaan pois ennen sopimuskauden päättymistä. Myös ajoneuvon vaihto kesken kauden on yleensä mahdollista.  Osamaksurahoituksen saa ajoneuvon myyjäliikkeestä, jossa rahoituspäätöksen saa muutamassa minuutissa.

Kysy LähiTapiola Rahoituksen osamaksurahoitusta suoraan myyjäliikkeestä!

 

Leasingpalvelut

Leasingrahoitus on yritysasiakkaille tarkoitettu uusien ja käytettyjen ajoneuvojen ja koneiden rahoittamiseen tarkoitettu palvelu. Leasing on pitkäaikaista vuokrausta, jolla yritys voi hoitaa kalustohankinnat kustannustehokkaasti itselleen sopivalla maksusuunnitelmalla. Leasingpalveluja tarjoamme ajoneuvojen ja koneiden jälleenmyyjien kautta.